1
Es llegeix en minuts
France Presse

Aquest dijous s’estan realitzant recerques importants al sud de Berlín per mirar de trobar un animal salvatge que podria ser una lleona, van dir les autoritats, els quals van instar els residents a la zona d’alerta a no sortir de les seves llars.

«L’animal salvatge podria ser una lleona», indica en un missatge a Twitter la policia de Berlín mentre l’alerta, emesa druante la nit, va afectar inicialment districtes del sud-oest de la capital alemanya.

La zona d’alerta es va estendre després a diversos municipis dels afores de Berlín.

«¡L’animal salvatge que es va escapar encara no ha sigut trobat! Els demanem que no surtin de casa seva», va escriure a Twitter entorn de les 07.30 hora local (05.30 GMT) la policia de Brandenburg, el Land que envolta Berlín.

Avís de testimonis

Segons la policia, van ser testimonis que van alertar de la presència de l’animal salvatge.

«Al voltant de la mitjanit vam rebre un missatge que era difícil d’imaginar. Dos transeünts van veure un animal perseguint-ne un altre», va dir a la ràdio RBB el portaveu de la policia de Brandenburg, Daniel Keip.

Notícies relacionades

«Un era un senglar i l’altre era òbviament un animal salvatge, una lleona. Els dos homes també van gravar un vídeo als seus telèfons mòbils i fins i tot policies experimentats van haver de confirmar que probablement es tractava d’una lleona», va afirmar el Sr. Keip.

L’àrea de recerca, on estan compromesos els helicòpters, segons els mitjans, es troba al voltant dels municipis de Kleinmachnow, Teltow i Stahnsdorf.