Accident aeri

Un avió militar rus s’estavella contra un edifici de nou plantes a Ieisk, a la vora del mar d’Azov

Segons recull l’agència russa de notícies TASS, de moment no s’han confirmat morts ni ferits, si bé el conjunt de l’edifici està en flames des de la base fins al terrat

Un avió militar rus s’estavella contra un edifici de nou plantes a Ieisk, a la vora del mar d’Azov

MINISTERIO DE DEFENSA DE TURQUÍA - Archivo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un avió militar rus model Su-34 s’ha estavellat aquest dilluns contra un edifici residencial de nou plantes a la ciutat russa de Ieisk, a l’extrem sud-oest de Rússia i a la vora del mar d’Azov.

Segons recull l’agència russa de notícies TASS, de moment no s’han confirmat morts ni ferits, si bé el conjunt de l’edifici està en flames des de la base fins al terrat.

La tripulació s’ha ejectat

Per la seva banda, el Ministeri de Defensa rus ha confirmat l’accident i ha detallat que la tripulació a bord del caça ha aconseguit ejectar-se a temps.

Així mateix, la cartera de Defensa de Rússia ha avançat que la principal causa de l’accident podria haver sigut la fallada en un dels motors de l’aeronau durant l’enlairament.

Notícies relacionades

El governador de la regió russa de Krasnodar, Biniamin Kontradtiev, va declarar que «totes les unitats de bombers i de rescat de la regió estan treballant per apagar el foc».

La ciutat de Ieisk està situada al mar d’Azov, just davant de la ciutat ucraïnesa de Mariúpol, assolada pels bombardejos i un llarg setge en els primers mesos de l’ofensiva russa.

Temes:

Rússia Avions