Apunyalat

Detingut un funcionari per la mort d’un periodista d’investigació a Las Vegas

La víctima havia cobert nombrosos temes vinculats al crim organitzat

Detingut un funcionari per la mort d’un periodista d’investigació a Las Vegas

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La policia de Las Vegas (Nevada, EUA) ha arrestat un funcionari nord-americà per la seva suposada relació amb l’assassinat del reporter d’investigació Jeff German, trobat sense vida dissabte passat davant de casa seva amb ferides d’arma blanca.

L’administrador públic del comtat de Clark, Robert Telles, ha sigut detingut si bé no ha sigut publicitat per la policia, que només ha detallat que «el sospitós de l’homicidi ocorregut el 2 de setembre del 2022, ha sigut posat sota custòdia», segons ha informat ‘Review-Journal’, el diari a què pertanyia German.

Els registres de la policia carcerària del comtat de Clark mostren que Telles està detingut per un càrrec d’assassinat i té una compareixença davant el tribunal programada per a aquest dijous.

Dol en el mitjà

Notícies relacionades

German va ser trobat mort fora de casa seva de Las Vegas dissabte, tal com va anunciar ‘Review-Journal’. «La família del Review-Journal està devastada per la pèrdua de Jeff», va afirmar Glenn Cook, editor executiu del mitjà. «Ell era l’estàndard d’or del negoci de les notícies. És difícil imaginar com seria Las Vegas avui sense els seus molts anys de brillar amb una llum brillant en llocs foscos», va afegir.

El director del mitjà va indicar que el periodista, que va cobrir nombroses històries relacionades amb el crim organitzat, no havia comunicat cap preocupació sobre la seva seguretat personal ni cap amenaça en contra seu.