Armes de foc

Un tiroteig a Vancouver causa «múltiples víctimes»

L’atac s’ha produït contra persones sense llar a la localitat canadenca de Langley i la policia ja ha detingut un home sospitós

Un tiroteig a Vancouver causa «múltiples víctimes»

REUTERS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Diverses persones han mort o han resultat ferides per trets en un tiroteig a Langley, una localitat de 130.000 habitants als afores de la canadenca ciutat de Vancouver. Segons alguns mitjans, les víctimes són persones sense llar que es trobaven al carrer. L’autor dels trets ha sigut detingut, segons algunes fonts.

«Hi ha múltiples víctimes i múltiples trets», ha informat una portaveu de la policia de Langley sense precisar si es tracta de morts o de ferits. «Un home està detingut», ha explicat, i ha afegit que la policia està investigant si altres sospitosos també hi estan involucrats.

¿Atac aporofòbic?

Segons mitjans canadencs, el detingut podria haver obert foc de forma deliberada contra persones sense llar.

Sobre les 6.15 del matí (hora local) es va emetre una alerta pública en la qual s’esmentaven «diverses escenes del crim al centre de Langley». Les autoritats van comunicar en el missatge que havien mantingut una «interacció amb un sospitós però no saben en aquests moments si hi havia altres involucrats».

Notícies relacionades

Una hora més tard es va enviar una segona alerta en la qual s’explicava que el sospitós «ja no era una amenaça» i s’instava de nou el públic a mantenir-se allunyat.

L’alerta inicial descrivia un home caucàsic de cabell fosc que vestia una granota marró i una samarreta blava i verda amb un logotip vermell a la màniga dreta.