EUA

Almenys tres ferits després de l’aterratge forçós d’un avió en flames a Miami

Quan el vol de Red Air s’acostava a la pista el tren d’aterratge «va col·lapsar» i l’avió va impactar contra nombrosos objectes i es va desviar cap a una àrea entre la pista i la via de rodatge

Almenys tres ferits després de l’aterratge forçós d’un avió en flames a Miami

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

Almenys tres persones han resultat ferides després que un avió aterrés aquest dimarts de manera forçosa a l’aeroport de Miami, Estats Units, quan el tren d’aterratge va col·lapsar a l’aterrar i va provocar un incendi.

L’avió, de la companyia Red Air i procedent de la República Dominicana, transportava 126 persones, tres de les quals van resultar ferides i transportades a un hospital, segons ha informat la cadena nord-americana CBS News.

Notícies relacionades

Quan el vol de Red Air s’acostava a la pista el tren d’aterratge «va col·lapsar», segons ha assegurat l’Administració Federal d’Aviació de Miami en declaracions recollides per aquest mitjà. El problema amb el tren d’aterratge hauria provocat l’incendi.

En el contratemps, l’avió va impactar contra nombrosos objectes i es va desviar cap a una àrea entre la pista i la via de rodatge. Una vegada l’avió es va parar, els serveis d’emergència van evacuar les persones que anaven a bord i van apagar el foc.