En ple escàndol

Johnson canta ‘I will survive’ al seu nou director de comunicació

  • El primer ministre britànic viu la seva pitjor crisi política després de destapar-se que va celebrar festes amb el seu gabinet mentre el Regne Unit estava confinat

Johnson canta ‘I will survive’ al seu nou director de comunicació

EUROPA PRESS / JASON CAIRNDUFF

1
Es llegeix en minuts
Reuters

El primer ministre britànic, Boris Johnson, va cantar l’exitosa cançó de Gloria Gaynor ‘I will survive’, segons el seu nou director de comunicacions, abans de parlar del seu nomenament per mirar de recompondre el seu càrrec de primer ministre després de setmanes d’arrossegar una sèrie d’escàndols polítics per les seves festes en ple confinament.

Guto Harri, que va ser nomenat dissabte nou director de comunicació de Johnson, va dir en la seva primera entrevista que tots dos es van llançar a interpretar la cançó després de preguntar al primer ministre si podia sobreviure.

Harri, antic periodista de la BBC que va treballar per a Johnson quan era alcalde de Londres, va declarar a la web de notícies gal·lesa Golwg360 que el primer ministre «no és un complet pallasso» i va descriure la seva trobada de divendres. «Vaig entrar i vaig fer una salutació, i vaig dir: ‘Primer ministre, Guto Harri reportant-se per al servei’ i ell es va aixecar de tornada al seu escriptori i va començar a rebre la salutació», va dir Harri.

«Tots dos vam riure. Llavors li vaig preguntar: ‘¿Sobreviuràs Boris? I ell ho va dir amb la veu profunda, lenta i decidida i va començar a cantar una mica mentre acabava la frase i deia ‘I will survive’. «Em va convidar a dir: ‘Tens tota la vida per viure’, i em va contestar: ‘Tinc tot el meu amor per donar’, així que vam tenir una petita explosió de Gloria Gaynor».

Crisi política

Notícies relacionades

El càrrec de primer ministre de Johnson es troba en crisi enmig de la ira per una sèrie d’esdeveniments amb alcohol celebrats a la seva oficina i residència de Downing Street durant els tancaments pel coronavirus que van seguir altres errors.

El portaveu del primer ministre es va negar a fer comentaris quan se li va preguntar sobre la conversa de Johnson amb el seu nou director de comunicació i si van cantar la cançó. «No entraré en els detalls de les converses privades. Però com és d’esperar, són vells col·legues», va dir el portaveu.