Al Bronx

Una explosió a Nova York deixa una morta i fa caure parcialment un edifici

  • Set persones, incloent-hi cinc agents de policia, han resultat ferides en l’incident

Una explosió a Nova York deixa una morta i fa caure parcialment un edifici

William Volcov/ZUMA Wire/dpa

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Almenys una persona va morir aquest dimarts després que una explosió en un edifici del barri novaiorquès del Bronx provoqués un gran incendi i el col·lapse parcial del bloc d’apartaments. El Departament de Policia de la ciutat ha confirmat la mort d’una dona de 77 anys, mentre que dues més, de 68 i 82 anys, es troben en condició estable, recull la cadena NBC. Així mateix, l’organisme ha detallat que cinc membres del cos han patit intoxicació per inhalació de fum, per això també han sigut traslladats a centres hospitalaris.

Notícies relacionades

Testimonis directes han detallat en aquesta cadena que es van sentir almenys dues explosions seguides de flames i que, més tard, les cendres van començar a caure des de l’edifici. En un principi s’ha apuntat que les causes de les flames podrien estar relacionades amb una fuita de gas, si bé l’empresa d’energia responsable del proveïment de l’edifici ha reconegut no tenir indicis que hagués passat això.

Aquest incident ha tingut lloc a menys de cinc quilòmetres de la zona en què, a principis de mes, es va produir un altre gran incendi que va segar la vida de 17 persones.