De dotze i tretze anys

Onze estudiants s’ofeguen mirant de travessar un riu a Indonèsia

  • Els nens feien una excursió escolar quan va succeir el «tràgic accident»

  • Els veïns de la zona van rescatar deu menors

Onze estudiants s’ofeguen mirant de travessar un riu a Indonèsia

Hariandi Hafid/SOPA Images via Z / DPA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Almenys onze estudiants han mort ofegats a l’intentar travessar un riu en una excursió escolar a la ciutat de Ciamis, a la província indonèsia de Java Occidental, segons han informat funcionaris locals. Les víctimes, vuit nens i tres nenes d’entre dotze i tretze anys, formaven part d’un grup de 150 alumnes de l’escola secundària islàmica Harapan Baru, que realitzava aquest divendres activitats extraescolars al riu Cileueur.

Notícies relacionades

El cap del districte de Ciamis, Herdiat Sunarya, ha informat aquest divendres que dels 150 alumnes, onze han mort «en el tràgic accident», informa el mitjà indonesi ‘Jakarta Globe’.

El succés ha tingut lloc cap a les 15.30 hores (hora local), quan el grup d’alumnes ha intentat travessar el riu d’aigües profundes, si bé la majoria d’ells no sabien nedar, segons ha relatat un testimoni. Els residents a la zona han rescatat deu dels estudiants que es trobaven a l’aigua, mentre uns altres onze, desapareguts, han sigut posteriorment trobats sense vida pels equips de rescat després d’hores de cerca.

Temes:

Indonèsia