Escàndol al país escandinau

Un futbolista acomiadat i deu d’amonestats per una orgia en un estadi de Noruega

  • Les càmeres de seguretat del club van filmar dotze jugadors del Brann SK mantenint relacions sexuals amb set dones als vestidors i fins i tot en el terreny de joc

Un futbolista acomiadat i deu d’amonestats per una orgia en un estadi de Noruega
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Brann SK, equip noruec de primera divisió, ha anunciat aquest divendres que ha acomiadat un dels seus jugadors i n’ha amonestat per escrit deu més per una festa sexual nocturna organitzada a l’estadi del club, ubicat a la localitat de Bergen, segons informa l’agència de notícies Afp.

Un altre jugador ha decidit deixar el club després de l’orgia, que va tenir lloc el 10 d’agost i que ha causat un autèntic enrenou a Noruega, fins al punt que els jugadors han sigut esbroncats pels seus propis seguidors en un recent partit a casa.

Segons diversos mitjans locals, aquell dia dotze futbolistes van sortir a sopar, van anar a un club nocturn i van acabar a l’estadi en companyia de set dones.

Les càmeres de seguretat van filmar els jugadors mantenint relacions sexuals als vestidors i fins i tot en el terreny de joc.

«El club ha treballat intensament per aclarir les gravíssimes accions de dotze dels nostres jugadors», ha explicat el club en un comunicat. «Perquè també circulen molts rumors i especulacions», afegeix el text.

«Violació de les normes generals»

Aquestes investigacions van demostrar «una violació de les normes generals, de les restriccions pel coronavirus i del comportament que raonablement esperem dels nostres jugadors», continua el club.

«Per tant, hem decidit acomiadar un dels nostres jugadors i hem emès deu amonestacions serioses per escrit», assenyala la directora general Vibeke Johannesen.

Notícies relacionades

El centrecampista Kristoffer Barmen, de 28 anys, que ha estat en el club des dels 10 anys, és el jugador que ha sigut acomiadat, ja que va tenir un «paper clau» en la nit. El seu advocat, Eirik Monsen, ha assegurat que el seu client estava sorprès per la sanció i sentia que havia sigut «tractat injustament».

El futbolista que ha dimitit és el porter danès Mikkel Andersen, que ha preferit tornar al seu país després que la seva família i ell mateix hagin rebut amenaces a casa seva.

Temes:

Sexe Noruega