Èxit de la campanya de vacunació

La Gran Bretanya suma quatre morts, la xifra més baixa des del setembre

  • Així mateix, el departament de Sanitat britànic ha notificat 2.963 contagis nous

Una sanitaria prepara una dosis de AstraZeneca en un centro de Londres, el pasado 23 de marzo.

Una sanitaria prepara una dosis de AstraZeneca en un centro de Londres, el pasado 23 de marzo. / Afp / Daniel Leal-Olivas

1
Es llegeix en minuts

El Regne Unit ha notificat aquest dilluns quatre noves víctimes de Covid-19, la xifra més baixa des del setembre. Tot i que les estadístiques solen baixar el dilluns pel retard de càlcul de les víctimes dels caps de setmana, la xifra és realment baixa.

Així mateix, el departament de Sanitat britànic ha notificat 2.963 contagis nous en un moment en què més de 32 milions de persones han rebut almenys la primera dosi de la vacuna i 10 milions han sigut immunitzats del tot.

Cancel·lació de viatges

Notícies relacionades

Davant aquesta millora de la situació, el primer ministre britànic, Boris Johnson, ha decidit cancel·lar el seu viatge a l’Índia. El país asiàtic va superar aquest dilluns els quinze milions d’infeccions de coronavirus des de l’inici de la pandèmia després de registrar un nou màxim diari tant d’infeccions com de morts, dins d’una virulenta segona onada.

En un comunicat conjunt, es precisa que Johnson i el seu homòleg indi, Narendra Modi, parlaran aquest mes sobre «la futura associació entre el Regne Unit i l’Índia», que aspiren a reforçar la seva relació comercial després de la sortida britànica de la Unió Europea.