Elogia el seu «sentit de comunitat»

Stevie Wonder se’n va a viure a Ghana per l’agitació política als EUA

No és la primera vegada que el famós cantant sospesa traslladar-se al país africà

Stevie Wonder se’n va a viure a Ghana per l’agitació política als EUA
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cantant nord-americà Stevie Wonder ha anunciat que es trasllada a viure Ghana per l’agitació política que es viu als Estats Units, segons informa Efe.

El guardonat cantant, natural del Michigan, va dir que li agradaria tornar a veure «somriure» el seu país de nou: «Vull veure’l abans de viatjar per traslladar-me a Ghana, perquè faré això», va insistir.

Segons va confessar en una entrevista en el famós programa que dirigeix la periodista Oprah Winfrey i que reprodueix la CNN, la decisió ja està presa.

Winfrey li va preguntar: «¿Et mudaràs permanentment a Ghana? I el cantant i compositor, que realment es diu Stevland Hardaway Morris i té 70 anys, va dir que ho farà.

L’autor d’èxits com ‘You are the sunshine of my life’ i ‘I just called to say I love you» va remarcar: «No vull que els fills dels meus fills hagin de dir: ‘Oh, sisplau, com jo. Sisplau, respecta’m, sisplau, sé que soc important, sisplau, valora’m’». ¿Què és això?».

Notícies relacionades

Segons mitjans nord-americà, aquesta no és la primera vegada que el cantant considera mudar-se a Ghana. El 1994, va dir que sentia que hi havia «més sentit de comunitat» en aquest país que als Estats Units.

Wonder, nadiu de Michigan, va aprendre a tocar el piano, la bateria i l’harmònica als 9 anys i va firmar amb Motown el 1961. Des d’aleshores, ha guanyat 25 premis Grammy, un premi honorífic i ha sigut nominat 74 vegades.