Estats Units

Chuck Norris aclareix que no va formar part de l’assalt al Capitoli

Una imatge amb una persona de trets similars a l’actor s’ha difós a les xarxes socials

Chuck Norris aclareix que no va formar part de l’assalt al Capitoli
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Chuck Norris va aclarir aquest dimarts que no va formar part de la turba d’ultradretans que va assaltar el Capitoli de Washington, després que a les xarxes socials es divulgués una imatge d’una persona que guardava un notable semblant amb l’actor, segons informa Efe. «Recentment he sabut que hi va haver un doble de Chuck Norris en els disturbis del Capitoli a Washington. No era jo i jo no vaig ser allà», ha dit avui l’intèrpret a Twitter. «No hi ha espai per a la violència de cap tipus en la nostra societat. Estic i sempre estaré a favor de la llei i l’ordre. El vostre amic, Chuck Norris», va dir l’expert en arts marcials.

El seu representant, Erik Kritzer, també va voler aclarir qualsevol dubte. «Aquest no és Chuck Norris. És un aspirant a ser el seu doble, però Chuck és molt més guapo», va indicar en un comunicat recollit per mitjans nord-americans. «Chuck es manté al seu ranxo de Texas, on ha estat amb la seva família», va afegir.

La controvèrsia sobre si el protagonista de ‘Walker, Texas Ranger’ havia estat o no en l’assalt al Capitoli es basava en una fotografia a les xarxes socials en la qual un dels assaltants, Matthew Bledsoe, posava amb algú a qui ell mateix identificava com a Chuck Norris. Aquest home tenia els cabells pèl-rojos i uns trets semblants als de l’intèrpret.

Notícies relacionades

Però ja abans dels comunicats explicatius d’avui, diferents usuaris de les xarxes socials van mostrar els seus dubtes que la persona de la imatge fos l’actor, ja que era bastant més jove que Norris, que farà 81 anys al març.

La falsa polèmica sobre Norris també es va beneficiar del fet que l’actor ha recolzat durant anys els republicans i la dreta cristiana als Estats Units, i que en moltes ocasions ha mostrat el seu suport al president nord-americà, Donald Trump.

Temes:

Estats Units