A Tours

Detecten a França el primer cas de la nova soca de coronavirus

Detecten a França el primer cas de la nova soca de coronavirus
1
Es llegeix en minuts

El Ministeri de Salut de França ha registrat aquest divendres més de 20.000 nous contagis de la Covid-19, entre els quals el primer de la noca soca britànica que es creu més contagiosa.

L’home va arribar des de les illes i es trobava a la ciutat de Tours, a l’hospital dels quals va donar positiu el 21 de desembre, segons BFMTV.

El Ministeri de Solidaritat i Salut ha assenyalat que la mostra ha sigut derivada al Centre Nacional de Referència per a Virus d’Infeccions Respiratòries per a la seva seqüenciació i anàlisi.

Per la seva banda, el pacient es manté asimptomàtic i es troba aïllat a casa seva, mentre que els seus contactes ja han sigut rastrejats.

En concret, segons les dades ofertes per les autoritats sanitàries franceses, 20.262 persones han sigut diagnosticades amb la Covid-19 aquest divendres, mentre que 159 més han mort. Així, França comptabilitza 2.547.771 casos en total i 62.427 morts.

Fins ara, 24.392 persones es mantenen hospitalitzades a França amb la Covid-19, de les quals 2.695 estan en unitats de cures intensives, 112 d’elles ingressades durant la jornada.

Notícies relacionades

França començarà a administrar les primeres vacunes contra la Covid-19, la desenvolupada per Pfizer i BioNTech, aquest diumenge, segons va anunciar el Govern dilluns.

L’estratègia francesa preveu prioritzar la vacunació de les persones grans en residències d’avis i els treballadors d’aquestes residències que tinguin factors de risc. Aquesta primera fase arribarà a un milió de persones aproximadament.

Temes:

Coronavirus