TRÀGIC SUCCÉS

Detinguts el pare i la madrastra d'una nena trobada morta en un bosc a Portugal

La petita, de 9 anys, era en parador desconegut des de dijous i el seu cos ha sigut localitzat aquest diumenge

Els investigadors sospiten que la parella va ocultar el cos entre els eucaliptus

zentauroepp53374757 foto recurso polic a portugal200510201241

zentauroepp53374757 foto recurso polic a portugal200510201241

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Policia Judiciaria (PJ) de Portugal ha detingut aquest diumenge a dues persones –pare i madrastra, de 32 i 38 anys– a Peniche (regió Centro) per la seva presumpta vinculació amb la mort d’una nena de 9 anys, en parador desconegut des de dijous passat i el cos del qual ha sigut localitzat avui sense vida en un bosc d’eucaliptus.

Segons el comunicat de la PJ, hi ha dues persones detingudes que haurien participat en el crim. En una roda de premsa posterior, el portaveu de la PJ António Jordao va explicar que la hipòtesi que sosté la investigació és que la menor hauria mort dijous a la casa on resideixen el pare, la madrastra i uns altres dos menors i que la parella hauria ocultat el cadàver entre els arbres.

Per tant, el pare i la madrastra es troben detinguts per possibles delictes d’homicidi ocultació de cadàver, entre d’altres.

De visita

Després de la denúncia de la desaparició dijous passat, el cos va ser descobert aquest diumenge en una zona denominada Serra do Rei, pròxima al llogarret d’Atouguia da Baleia, un poble de la comarca de Peniche (regió Centro) en el qual resideixen el pare i la madrastra i on la menor estaria passant uns dies de visita.

Notícies relacionades

Segons la PJ, el cos va ser localitzat gràcies a l’operatiu desplegat per les diferents forces policials de Portugal i després de nombroses consultes a diverses persones.

En relació amb les causes de l’homicidi, Jordao va explicar que les informacions recollides apunten «qüestions internes del funcionament familiar».

Temes:

Portugal