IDENTITAT DESCONEGUDA

Un detingut a Londres després d'apunyalar un home a una mesquita

Els fets s'han produït poc després de les 15.00 hores a la Mesquita Central de Londres, situada a Regent's Park

zentauroepp44658637 armed police stand in the street after a car crashed outside200202163933

zentauroepp44658637 armed police stand in the street after a car crashed outside200202163933 / HANNAH MCKAY

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un home ha sigut detingut aquest dijous com a sospitós d’intent d’assassinat, després d’apunyalar a un altre a l’interior d’una mesquita del centre de Londres, va informar la policia britànica.

Els agents van acudir a la mesquita del carrer Park Road, pròxim a Regent’s Park, cap a les 15.10 GMT, al ser alertats que una persona havia resultat ferida a conseqüència de l’incident, tot i que no es tem per la seva vida.

En un comunicat, Scotland Yard va explicar que «un home, d’uns 70 anys, va ser trobat amb ferides d’arma blanca» i va ser traslladat a un hospital. La policia, que investiga les circumstàncies de l’acció, va detenir un home sospitós d’intent d’assassinat.

Notícies relacionades

Segons el canal de notícies Sky News, l’atac va ser durant l’oració de la tarda i la víctima va ser el muetzí, que crida a l’oració a les mesquites, que va patir l’agressió quan era a la part posterior de la sala.

En el moment dels fets s’estima que hi havia unes 300 persones dins de la Central London Mosque, considerat un dels temples més grans del país i amb capacitat per allotjar uns 5.000 fidels.

Temes:

Londres