Segons la BBC

Un avió llança combustible sobre diverses escoles a Los Angeles

L'aparell es disposava a realitzar un aterratge d'emergència a causa d'un problema al motor

Almenys 60 persones han sigut tractades per irritació de la pell i problemes respiratoris

avion-combustible / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un avió ha llançat combustible sobre diverses escoles a prop de l’Aeroport Internacional de Los Angeles quan anava a realitzar un aterratge d’emergència a causa d’un problema al motor, segons informa la BBC. 

Almenys 60 persones, la majoria estudiants, han sigut tractades per irritació de la pell problemes respiratoris.  Dues classes de menors eren fora de l’Escola Primària Park, a Cudahy, quan es va llançar el combustible. 

Per reduir el pes

El vol de Delta Airlines hauria hagut de tornar a l’aeroport poc després de l’enlairament. Delta va confirmar en un comunicat que l’avió de passatgers havia alliberat combustible per reduir el pes d’aterratge.

Notícies relacionades

«Aquests procediments requereixen que el combustible es descarregui sobre àrees despoblades designades, generalment a altituds més altes perquè el combustible s’atomitzi i es dispersi abans d’arribar a terra», ha dit Allen Kenitzer, portaveu de l’Administració Federal d’Aviació a Reuters.

En certes situacions, el pilot pot prendre la rara decisió de descarregar combustible i reduir el pes de l’avió ràpidament però només sobre àrees designades i a gran altitud

Temes:

Los Angeles