sense víctimes

Un sisme de magnitud 6,0 sacseja Colòmbia

Fins al moment no es registren defuncions o danys materials

foto-colombia

foto-colombia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquesta tarda, a la localitat de Versalles, al departament de la vall del Cauca, hi ha hagut un moviment tel·lúric de 6,0 graus que es va poder percebre a diverses ciutats de la nació cafetera; no obstant, fins al moment no es reporten persones mortes o ferides.

“Reportem esdeveniment sísmic, a les 14.21 hora local. Magnitud 6,0”, va assenyalar el Servei Geològic Colombià (SGC) a través del seu compte de Twitter.

L’Institut Geofísic de l’Escola Politècnica Nacional de l’Equador va informar que el complex volcànic Chiles-Cerro Negro, situat a la frontera entre aquests dos països, ha mostrat un increment sísmic que es va veure reflectit aquest dissabte.

Notícies relacionades

El moviment havia sigut assenyalat de 6,1, però es va rectificar segons després per col·locar-lo en 6,0 en l’escala de Richter.

Es va poder sentir en departaments com Tolima, Caldas, Boyacá i Cundinamarca, al centre de Colòmbia, Antioquia i Chocó (nord-oest), Santander (nord-est) i en algunes ciutats com Bogotà, Ibagué, Medellín i Cali, tot i que sense comptabilitzar defuncions o danys considerables.