Nou entreteniment

Una aerolínia ofereix concerts en viu durant el vol

La companyia Garuda Indonesia ha començat a amenitzar els trajectes amb actuacions d'entre 10 i 15 minuts

garuda / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La companyia aèria nacional Garuda Indonesia ha començat a oferir actuacions musicals en viu en el transcurs dels seus vols comercials per entretenir els passatgers, segons van anunciar fonts de l’aerolínia.

L’encarregat de Relacions Públiques de la companyia, Dicky Irhamsyah, va indicar a Efe que el servei vol millorar l’experiència de vol i tindrà una durada d’entre 10 i 15 minuts en trajectes seleccionats de manera aleatòria.

El primer concert de prova va tenir lloc dimecres durant el vol al migdia des de Jakarta fins a Denpasar, a l’illa de Bali, i va consistir en l’actuació acústica d’un cantant i un guitarrista.

Per la seva banda, el director general de Garuda, Ari Askhara, va assenyalar en un comunicat que la iniciativa pretén també promoure el talent emergent i "oferir una sensació diferent" a uns 35.000 peus (10.668 metres) d’altitud.

Imatges distribuïdes per l’aerolínia mostren els dos músics actuant al llarg del passadís de l’avió mentre desenes de passatgers graven l’espectacle amb els seus telèfons mòbils.

Notícies relacionades

Ari va afegir que l’entreteniment musical està dirigit sobretot a les noves generacions de mil·lenistes i va assegurar que ha passat els controls per superar les regulacions de seguretat.

Garuda és la segona companyia aèria més gran d’Indonèsia després de Lion Air, i junt amb la resta de les aerolínies indonèsies va tenir prohibit volar a Europa des del 2007 fins al juny del 2018, tot i que va ser de les primeres a abandonar la llista negra europea el 2009. 

Temes:

Aerolínies