BUSQUEN UN VEHICLE

Dinamarca reobre al trànsit els ponts amb Alemanya i Suècia, però continua buscant tres fugitius

Les autoritats daneses han explicat que busquen un Volvo V90 negre amb matrícula sueca els tres passatgers del qual són sospitosos d'un segrest

lainz45239864 refile   correcting headline police closes the oresund bridg180928163848

lainz45239864 refile correcting headline police closes the oresund bridg180928163848 / RITZAU SCANPIX

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les autoritats de Dinamarca han reobert al trànsit els ponts que uneixen el seu territori amb Alemanya i Suècia després d’haver estat durant diverses hores tancats, segons ha informat la policia. El tancament es devia a la recerca d’un vehicle Volvo V90 negre amb matrícula sueca els integrants del qual són sospitosos d’haver comès un crim "de molta gravetat", segons el diari danès ‘Jyllands Posten’. 

Els talls en el pont Oresund i en el Great Belt Bridge han sigut revertits a primera hora de la tarda d’aquest divendres i han provocat un aïllament total de l’illa en la qual es troba Copenhaguen, la capital danesa. La policia també havia interromput el trànsit de transbordadors així com la circulació de trens.

Tres persones en recerca i captura

Notícies relacionades

Els mitjans locals apunten que els ocupants del vehicle amb matrícula ZBP546 són sospitosos d’un segrest. El diari ‘Aftonbladet’ afirma que la policia busca el Volvo en col·laboració amb l’Exèrcit.

Segons el mateix diari, el vehicle d’una companyia de lloguer de cotxes va ser robat a l’aeroport de Malmö, a Suècia, i les autoritats han advertit de la perillositat dels tres passatgers que segueixen en recerca i captura. "Els testimonis que vegin el vehicle han de posar-se en contacte immediatament amb la policia trucant al 112. És molt important que no s’hi acostin", ha dit la policia danesa. 

Temes:

Dinamarca