Melania recolza Lebron James després dels atacs de Trump

La primera dama elogia el treball de l'estrella de l'NBA amb la infantesa

rozas44496352 akron  oh   july 30  lebron james addresses the media after 180731105617

rozas44496352 akron oh july 30 lebron james addresses the media after 180731105617 / Jason Miller

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / NUEVA YORK

La primera dama dels Estats Units, Melania Trump, s’ha distanciat absolutament del’atac del seu marit, Donald Trump, al jugador de bàsquet de Los Angeles Lakers Lebron JamesLebron James i en un comunicat ha elogiat el treballat de l’estrella de l’NBA amb la infantesa. 

“Sembla que LeBron James està treballant per fer coses bones en nom de la nostra pròxima generació i, com sempre, la primera dama encoratja tothom a tenir un diàleg obert sobre els problemes que afronten els nens avui”, va escriure la portaveu de la primera dama, Stephanie Grisham, en un comunicat.

Melania fins i tot va dir ha dit que està disposada a visitar l’escola que James va inaugurar dilluns per a nens desfavorits a la seva ciutat natal, Akron (Ohio).  “Com saben, la senyora Trump ha viatjat pel país i el món parlant sobre els nens i el seu benestar, la vida saludable i la importància d’un comportament responsable en línia amb la seva iniciativa Be Best”, afegeix. El mateix text indica que “la seva plataforma digital se centra a visitar organitzacions, hospitals i escoles, i ella estaria disposada a visitar l’escola I Promise a Akron”.

El comunicat arriba menys de 24 hores després que el president escrigués un 'tuit’ en què indica que “Lebron James va ser entrevistat per l’home més tonto de la televisió, Don Lemon. Va fer que Lebron es veiés intel·ligent, cosa que no és fàcil de fer. ¡M’agrada en Mike!” (en refencia a Michael Jordan)

Recolzament de Jordan

Notícies relacionades

Hores abans del comunicat de la primera dama, el mític Jordan –guanyador de sis anells de campió de l’NBA amb els Chicago Bulls–, també va emetre un comunicat recolzant el seu col·lega de bàsquet. “Recolzament a LJ”, va dir Jordan en un comunicat divulgat dissabte pel seu publicista, en què afegia que el jugador dels Lakers “està fent un treball increïble per a la seva comunitat”.

James ha sigut crític freqüent de Trump. Una de les seves crítiques més recents la va efectuar dilluns durant una entrevista, quan va dir: “Crec que el nostre president està provant de dividir-nos. Està utilitzant els esports per dividir-nos, i això és una cosa amb què no em puc identificar”, va indicar LeBron James, que va afegir que “mai” s’asseuria davant Trump.