Violència als EUA

La policia de Nova Jersey, investigada per colpejar una dona

Les xarxes socials mostren en un vídeo dos agents agredint una noia a la platja

L'alcalde denuncia l'acte, però assegura que la dona va insultar els oficials i va oposar resistència

george lamberis youtubecom uwqtczlru9y / periodico

1
Es llegeix en minuts

La policia de Wildwood, a Nova Jersey (EUA), està investigant dos agents per una intervenció en què van colpejar una dona a la platja dissabte passat. Els dos policies investigats han sigut reassignats a tasques administratives mentre es desenvolupen les indagacions. 

Emily Weinman, de 20 anys, afronta diversos càrrecs, inclòs un atac amb agreujants contra un agent de policia, conducta desordenada i resistència a l’arrest, segons exposa la policia a la seva pàgina de Facebook.

El vídeo de la incidència de dissabte sembla mostrar un oficial colpejant el cap de la dona dues vegades mentre ell i el seu company la mantenen immobilitzadaa sobre la sorra. El vídeo, publicat al web de The Guardian, no mostra la situació que va precedirl’enfrontament.

“Vergonya”

Notícies relacionades

El cap de la policia de Wildwood, Robert Regalbuto, ha manifestat que el vídeo li sembla “alarmant”, però que no volia precipitar-se a fer “cap judici” mentre es duu a terme la investigació.

La web del Philadelphia Inquirer ha citat l’alcalde de Wildwood, Ernie Troiano Jr., qualificant l’episodi de “vergonya”, però ha avançat que la policia aviat emetria les imatges gravades pel cos que mostren com els agents van rebre insults escopinades