Enrenou per una falsa entrevista amb el futbolista Eto'o

fsendra41153372 etoo180401163737

fsendra41153372 etoo180401163737 / ALEXEY NIKOLSKY

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES / BARCELONA

En resposta als intensos rumors sobre una possible candidatura del futbolista Samuel Eto'o a la presidència del Camerun, la revista 'Jeune Afrique' ha publicat aquest diumenge una entrevista inventada amb l'exdavanter del Barça en què presumptament confirmava aquestes intencions. L'entrevista ha sigut ràpidament reproduïda per diversos mitjans internacionals, ja que la publicació -seriosa- en cap moment advertia que era fictícia. 

Ha sigut hores després, quan en la seva edició digital 'Jeune Afrique, ha informat que la conversa no havia tingut lloc mai, sinó que és "fruit de la nostra imaginació" amb motiu de l'1 d'abril, dia dels innocents en països com França o Bèlgica. 

"Jo no veig per què no puc ocupar el lloc de president de la República del Camerun", havia dit presumptament Eto'o. "Somio amb la presidència com Juli Cèsar somiava amb Roma", li atribuïa també l'entrevista al futbolista, que ha jugat en el Barça, el Mallorca, l'Inter de Milà i el Chelsea, entre altres, i que actualment juga amb el Konyaspor turc.

Notícies relacionades

Eto'o s'imaginava el seu govern en termes futbolístics i anunciava que tindrà "un equip d'estreta relació, que es pugui enfrontar en bloc a les dificultats del país". Seria "amb un primer ministre que tingui sota la seva direcció 11 ministres i 7 secretaris d'Estat, en un esquema tàctic amb gran flexibilitat i que respecti l'esperit col·lectiu", afegia segons la broma.

Preguntat presumptament si l'exfutbolista i actual president de Libèria, George Weah, era un model per a ell, el camerunès responia, seguint el to bromista: "Més aviat Samuel Eto'o és un (model) per a George Weah".