Un analista polític, que va prometre que es menjaria el seu llibre si Corbyn superava el 40% de vots, compleix la seva paraula a TV

"Soc un home de paraula", diu Goodwin a Sky News abans de començar a ingerir pàgines

Es menja el seu llibre en antena per complir la seva promesa. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Matthew Goodwin s'ha menjat literalment les seves paraules. Concretament, el seu llibre. En realitat, aquest professor de Ciències Polítiques a Rutherford College, a la Universitat de Kent, compleix així la promesa que va fer a Twitter abans de les eleccios britàniques en què es va comprometre a menjar-se el seu llibre sobre el 'brexit' si els laboristes obtenien més del 38% dels vots. "Ho dic ben alt. No crec que els laboristes, amb Jeremy Corbyn, aconsegueixin el 38% de vots. Em menjaré feliçment el meu nou llibre sobre el 'brexit' si ho fan". 

Finalment, els laboristes van obtenir un 40% de vots. Durant una entrevista a Sky News, els presentadors li van recordar la seva promesa. "Soc un home de paraula, així que em menjaré el meu llibre", va dir abans d'agafar diverses pàgines del seu llibre "'Brexit': ¿Per què els britànics van votar per abandonar la Unió Europea?" i començar a menjar-se-les.