Una de les víctimes mortals de l'atemptat de Londres és d'origen espanyol

La dona, mare de dues nenes, era filla de mare gallega

 

  / DANIEL LEAL-OLIVAS

1
Es llegeix en minuts

Una de les víctimes mortals de l'atemptat perpetrat a Londres, Aysha Frade, mare de dues nenes, té orígens al municipi corunyès de Betanzos, on va néixer la seva mare. Al municipi gallec hi viuen dues germanes seves i ella amb la seva família hi passava els estius. 

Tant en aquesta localitat com a la ciutat de la Corunya es farà aquest matí un minut de silenci en record de la víctima, resident a la capital britànica i que per via materna està lligada a la comunitat de Galícia. El Ministeri d'Exteriors ha confirmat a Efe l'origen espanyol d'aquesta ciutadana britànica, i dimecres el consolat espanyol a Londres es va posar en contacte amb els seus familiars.

Notícies relacionades

El cònsol general a Londres va poder traslladar als familiars els seu condol "per la terrible pèrdua", segons fonts d'Exteriors. 

Frade va ser atropellada juntament amb altres vianants al pont de Westminster abans que el terrorista s'estavellés contra una reixa pròxima al Parlament britànic, on un policia va ser mortalment apunyalat i l'atacant abatut.