A LA LOCALITAT DE TOLUCA

Trobada morta una neboda d'Ángel María Villar segrestada a Mèxic

Els raptors havien recorregut diversos caixers automàtics per treure diners amb la víctima, familiar del president de la Federació Espanyola de Futbol

MEX50. CIUDAD DE MÉXICO (MÉXICO), 20/09/2016.- Aspecto de la plaza comercial Patio Santa Fe hoy, martes 20 de septiembre de 2016, ubicado en la exclusiva zona de Santa Fe, en Ciudad de México, donde María Villar Galaz, sobrina del presidente de la Federación Española de Fútbol, Ángel María Villar, tomó un taxi antes de ser secuestrada. El cadáver de María Villar Galaz fue hallado en Toluca. El Gobierno del central Estado de México colaborará con las autoridades federales y de la Ciudad de México para esclarecer el asesinato de la ciudadana española María Villar Galaz y aprehender a los responsables, indicó hoy la Procuraduría General de Justicia (Fiscalía) de la entidad. EFE/José Méndez

MEX50. CIUDAD DE MÉXICO (MÉXICO), 20/09/2016.- Aspecto de la plaza comercial Patio Santa Fe hoy, martes 20 de septiembre de 2016, ubicado en la exclusiva zona de Santa Fe, en Ciudad de México, donde María Villar Galaz, sobrina del presidente de la Federación Española de Fútbol, Ángel María Villar, tomó un taxi antes de ser secuestrada. El cadáver de María Villar Galaz fue hallado en Toluca. El Gobierno del central Estado de México colaborará con las autoridades federales y de la Ciudad de México para esclarecer el asesinato de la ciudadana española María Villar Galaz y aprehender a los responsables, indicó hoy la Procuraduría General de Justicia (Fiscalía) de la entidad. EFE/José Méndez / José Méndez (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Una neboda del president de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar, que havia sigut segrestada dimarts passat a la nit, ha aparegut morta a la localitat mexicana de Toluca, segons ha confirmat el ministre espanyol d'Afers Estrangers, José Manuel García-Margallo.

En declaracions a Onda Cero des de Nova York, on se celebra l'Assemblea General de la Nacions Unides, Margallo ha explicat que els segrestadors van recórrer amb la víctima diversos caixers automàtics per treure diners i que després es van posar en contacte amb la família, que ho va comunicar a les autoritats espanyoles.

Segons ha detallat el titular d'Exteriors en funcions, la dona va ser segrestada el 13 de setembre a Mèxic, i els seus captors es van posar en contacte amb la família per demanar un rescat. El marit i un altre familiar de la víctima fins i tot van viatjar al país per pagar la quantitat exigida, i dos policies espanyols van col·laborar amb ells, ha explicat Margallo.

QUANTITAT PAGADA

Notícies relacionades

"S'havia pagat la quantitat, tot i que inferior a la que demanaven (...) El més trist és que crèiem que se solucionaria fàcilment i no ha sigut així", ha confessat el ministre, que confiava que la dona aparegués "sana i estàlvia", però finalment el cadàver ha sigut trobat aquest dimarts a la ciutat de Toluca, al centre del país.

Després de la troballa, Margallo ha mantingut una conversa amb Ángel María Villar, oncle de la víctima, ha explicat durant l'entrevista.