El cop atrapa diversos exjugadors i jugadors del Barça a Turquia

Puyol, Deco, Turan, Etoo i Abidal són al país atrapats sense poder sortir pels problemes als aeroports

jugadors-bara-turqua-660

jugadors-bara-turqua-660

1
Es llegeix en minuts

El cop d'Estat ha sorprès a Turquia diversos exjugadors i jugadors del Barça, que van viatjar aquest divendres al país per assistir al sopar de la fundació de Samuel Etoo, que havia d'anar seguida aquest dissabte d'un partit caritatiu a Antalya. Carles Puyol, Deco, Arda Turan, Etoo Eric Abidal són alguns dels futbolistes que es troben al país sense poder sortir pels problemes als aeroports d'Ankara i Istanbul.

Puyol havia anunciat a Twitter el seu viatge a Turquia unes hores abans. 

El Barça ha precisat en un comunicat que els jugadors són en una zona "lluny d'àrees de perill" i que estan en contacte amb el club.

MESSI, XAVI I MOURINHO

Notícies relacionades

També Leo Messi tenia intenció de viatjar aquest dissabte a Turquia, mentre que Iniesta i Neymar havien declinat la invitació. A més, s'esperava que volessin a Turquia altres figures com Xavi, Fabio Capello, Maradona, Mourinho, Benzema i  Drogba entre altres.

També hi ha a Turquia una delegació malaguenya amb motiu de la sessió del Comitè de Patrimoni Mundial de la Unesco que ha declarat aquest divendres els dòlmens d'Antequera (Màlaga) Patrimoni Mundial de la Humanitat. El president de la Diputació de Màlaga, Elías Bendodo, membre integrant de la delegació, ha precisat que estan en permanent contacte amb l'ambaixada i amb la Delegació del Govern a Andalusia per informar de la situació. "Ens demanen que estiguem tranquils", ha dit.