POLÈMICA EXAGERADA A ISRAEL

Aquest és l'anunci de Bar Refaeli censurat per la televisió israeliana

Les autoritats audiovisuals obliguen a corregir un clip on la model mostrava les seves natges en una platja paradisíaca

L’anunci de Bar Refaeli censurat a Israel. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

La 'top model' israelià Bar Refaeli ha protagonitzat una nova polèmica al seu país a l'aparèixer parcialment nua en un anunci publicitari censurat per l'autoritat audiovisual, segons els mitjans israelians.

En concret, les autoritats han considerat inacceptables uns primers plans de les natges de la model, parcialment cobertes per un banyador, mentre es movia per una platja idíl·lica.

Una escena en què Refaeli es posa un vestit darrere de la porta d'un cotxe també ha hagut de ser tallada en l'anunci de la cadena de roba Hoodies, molt popular entre els adolescents israelians.

Notícies relacionades

La versió corregida del clip publicitari tan sols es pot emetre ara després de les deu de la nit, quan els teleespectadors més joves se suposa que ja són al llit, ha precisat la premsa local. No obstant, la versió completa del vídeo ha sigut àmpliament difosa per internet.

Bar Refaeli, exnòvia de l'actor Leonardo DiCaprio, ja va protagonitzar a principis de mes un altre clip publicitari que, segons les autoritats audiovisuals, contenia massa "insinuacions sexuals". Refaeli, de 30 anys, està embarassada del seu primer fill després d'haver-se casat, el setembre passat, amb l'empresari israelià Adi Ezra.