SUCCÉS A LA LOCALITAT DE VASTERAS

Dues persones moren apunyalades en un Ikea d'Estocolm

Una altra víctima ha resultat greument ferida i l'agressor ha sigut detingut, segons fonts policials

Un agent parla amb uns clients als afores de l’Ikea de Vasteras, a Suècia.

Un agent parla amb uns clients als afores de l’Ikea de Vasteras, a Suècia. / AP / PETER KRUGER

1
Es llegeix en minuts

Dues persones han mort i una altra ha resultat greument ferida en un atac amb arma blanca aquest dilluns en una botiga Ikea de la localitat sueca de Vasteras, als afores d'Estocolm, segons la policia.

El succés ha tingut lloc cap a les 14.30 hores al centre comercial d'Erikslund quan segons sembla un home ha atacat amb un ganivet dos homes i una dona. El diari local 'VLT' ha especificat que el ferit no tenia cap relació amb els dos morts.

La policia no ha aportat fins al moment dades de les dues víctimes mortals, però sí que ha indicat que el ferit greu, un home de 35 anys, ha sigut traslladat en ambulància al centre mèdic de Vastmanland i ingressat en un quiròfan per ser intervingut d'emergència.

A més, les forces de seguretat han arrestat un sospitós pel doble assassinat, segons la portaveu de la policia Victoria Holmgren. 

DESALLOTJAMENT

Notícies relacionades

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat diverses ambulàncies i agents de la policia que han acordonat la zona. Una portaveu de l'empresa ha confirmat l'evacuació de l'establiment i el seu tancament temporal després del "greu" incident.

Aquest centre comercial a Vasteras, a uns 110 quilòmetres al nord-est d'Estocolm, ha sigut desallotjat completament i acordonat pels agents que s'han desplaçat fins al lloc dels fets.