INCIDENT AL METRO

La policia de Londres investiga la dona que va insultar un passatger negre dient que era descendent d'esclaus

Els fets es van produir després que l'home xoqués amb ella de manera accidental

Incident racista al metro de Londres / periodico

1
Es llegeix en minuts

La policia del transport metropolità de Londres ha obert una investigació per intentar identificar la dona que, en un vídeo penjat a les xarxes socials, llança comentaris racistes durant una discussió al metro amb un altre passatger de raça negra, de qui va dir que era incívic per descendir "d'esclaus". Al vídeo es veu com la dona i l'home discuteixen després que ell l'empenyés accidentalment en el trajecte de la Jubilee Line entre Stratford i West Ham.

Notícies relacionades

Al vídeo se sent la dona dient: "Tu m'has dit racista. Jo no sóc racista. És per això que la gent té problemes amb vosaltres". Poc després afegeix: "Si et comportes com un ésser humà llavors jo no tindré problemes. Tu tens un problema perquè la gent com tu éreu esclaus". Aquest comentari racista va encendre un altre passatger, que li va recriminar els seus comentaris i li va dir: "Calla" i "no diguis això".

"TROS DE MERDA"

El passatger negre li va respondre cridant-li: "¡M'has dit esclau!". Després, la dona va insistir i li va dir: "Tu ets un tros de merda. Honestament, estic farta de vosaltres". Un portaveu de la policia ha demanat a l'autor de la gravació que es presenti per intentar avançar en la investigació i localitzar la dona.

Temes:

Esclaus