SUPORT ENTRE EXPRIMERES DAMES

Carla Bruni diu que el llibre de l'exparella d'Hollande la "va emocionar"

La dona de l'expresident Sarkozy diu que Trierweiler "ha passat per una situació molt difícil"

Carla Bruni assisteix a una mobilització el mes de maig passat a París.

Carla Bruni assisteix a una mobilització el mes de maig passat a París. / EFE / CHRISTOPHE KARABA

1
Es llegeix en minuts

La model i cantant Carla Bruni, dona de l'expresident Nicolas Sarkozy, ha afirmat haver-se emocionat al llegir el llibre en què la també exprimera dama Valérie Trierweiler relata la seva ruptura el gener passat amb François Hollande i el temps que va passar al Palau de l'Elisi. "El vaig llegir i em vaig emocionar. Crec que el que ha passat és molt difícil. Com a dona, em vaig emocionar", ha indicat al programa 'Un soir à la Tour Eiffel', de la cadena "France 2".

'Merci pour ce moment' (Gràcies per aquest moment), que s'ha convertit en el fenomen editorial de l'any a França, Trierweiler ataca durament Hollande, critica la seva suposada hipocresia i el seu canvi de caràcter des que va accedir al poder el maig del 2012, al derrotar Sarkozy en les presidencials.

Notícies relacionades

En un dels passatges més polèmics del llibre, publicat per l'editorial Les Arène, la periodista arriba a afirmar que l'actual cap d'Estat, "home d'esquerres", anomena en privat "desdentats" els més pobres i ho fa sentint-se "molt orgullós del seu sentit de l'humor".

Opinions discretes

Bruni, que al llibre apareix esmentada quan Trierweiler relata la breu trobada que van tenir en el moment en què es va oficialitzar el relleu de poders, ha evitat pronunciar-se sobre si les confessions de Trierweiler han estat oportunistes o fruit d'una dona "ferida". "Em costa jutjar-ho. ¿Ha estat malament? No ho sé", ha afirmat la model, que sempre s'ha mantingut discreta en les seves opinions sobre Trierweiler.

Temes:

Carla Bruni