CONFLICTE RACIAL

Una nord-americana denuncia el banc d'esperma al donar a llum una nena mulata

Jeniffer Cramblett diu que ella i la seva parella van demanar específicament un donant blanc

Jennifer Cramblett, la dona que ha denunciat el banc d’esperma, en una entrevista per a una cadena de televisió nord-americana. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Una dona nord-americana ha decidit denunciar el banc d'esperma de Chicago que li va enviar el semen amb què es va quedar embarassada ja que ha donat a llum Payton, una nena mulataJennifer Cramblett, una dona de 36 anys de raça blanca, ha assegurat que la seva filla no seria acceptada ni per la seva família ni pels habitants del poble d'Ohio on resideixen ja que, segons ha afirmat, tots són profundament racistes. No obstant, la dona assegura que estima la seva filla i que s'està plantejant mudar-se a una zona més tolerant.

Cramblett ha explicat que ella i Amanda Zinkon, la dona que és la seva parella, van pagar 2.400 dòlars al Midwest Sperm Bank que li va enviar sis tubs amb l'esperma equivocada ja que totes dues havien demanat específicament que el donant fos de raça blanca.

Problemes a la perruqueria

Notícies relacionades

La dona ha plantejat tot tipus d'arguments peregrins per justificar la demanda com, per exemple, el fet que hauria de portar la seva filla a “un barri de negres” perquè li tallin els cabells i on “no seria ben rebuda”. A més, ha assegurat que “té un limitat coneixement de la cultura dels negres”. La demandant ha dit que el fet que la seva filla no sigui blanca li ha produït “estrès i angoixa”. “Jennifer viu cada dia amb pors, ansietats i la incertesa sobre el seu futur i el de Paytont”, consta en la denúncia.

Aquest cas es produeix setmanes després que se sabés que una parella australiana que havia tingut dos fills a Tailàndia mitjançant un ventre de lloguer va abandonar un dels dos bebès perquè tenia síndrome de Down.