CRISI A HONDURES

Mor un dels ferits en els disturbis d'ahir a la nit a Tegucigalpa

1
Es llegeix en minuts
EFE
TEGUCIGALPA

Un home que va resultar ferit en els disturbis que es van registrar ahir a la nit a Tegucigalpa ha mort avui en un hospital d'aquesta capital, segons informa la Policia.

El portaveu policial Orlin Cerrato ha dit a la premsa que avui s'ha confirmat la mort d'un home, que no ha identificat, i s'ha limitat a precisar que les causes de la mort s'estan investigant.

Oficialment es tracta de la primera víctima mortal registrada a Hondures després de l'arribada per sorpresa a Tegucigalpa del derrocat president hondureny, Manuel Zelaya, que ahir a la nit deia que tenia informació, no confirmada, que hi havia sis morts.

Dades contradictòries

La mateixa policia ha informat avui que aquesta versió de Zelaya és falsa, però ha explicat que ahir a la nit hi va haver disturbis en diverses zones de la capital en què s'havia produït un ferit de bala.

Així mateix, ha informat que les últimes hores havien estat detingudes més de 100 persones per participar en fets violents o per no acatar el toc de queda que imperava fins a les 10.00 hores locals (18.00 hora espanyola) i que serà restablert a les 17.00 (01.00 de dijous a Espanya).

Notícies relacionades

Dimarts, a l'Hospital Escuela de Tegucigalpa hi van anar uns 20 ferits, mentre que avui ja superen la desena, segons ha indicat una font d'aquest centre assistencial.

Zelaya continua a l'Ambaixada del Brasil a Tegucigalpa, que està encerclada per centenars de policies i militars.