informe forense

L'autòpsia conclou que el financer Epstein es va suïcidar a la seva cel·la

La mort del magnat dissabte passat a la seva cel·la, després de ser acusat de tràfic sexual, va desencadenar tota mena d'especulacions

zentauroepp49455208 new york  ny   july 08  a protest group called  hot mess  ho190816231128

zentauroepp49455208 new york ny july 08 a protest group called hot mess ho190816231128 / STEPHANIE KEITH

1
Es llegeix en minuts
Reuters

L’autòpsia realitzada al financer Jeffrey Epstein conclou que es va penjar a la seva cel·la dissabte passat mentre esperava el judici acusat per tràfic sexual, segons ha informat una portaveu de l’Oficina Forense de Nova York.

El multimilionari nord-americà va ser trobat mort a la seva cel·la al Centre Correccional Metropolità, la qual cosa va desencadenar tota mena d’especulacions sobre les causes de la seva mort.

Notícies relacionades

Epstein, de 66 anys, va ser detingut el passat 6 de juliol i es va declarar innocent delscàrrecs federals de trànsit sexual que involucraven dotzenes de nenes menors de 14 anys. "Enviarem l’informe molt aviat. És un suïcidi per penjament", va dir a Reuters la portaveu de l’Oficina del Metge Forense, Aja Worthy-Davis.

Bones relacions 

Epstein ja estava fitxat com a delinqüent sexual després de declarar-se culpable el 2008 en Florida per pagar il·legalment una adolescent per tenir sexe.  El financer havia tingut molt bones relacions i contacte amb l’ara president nord-americà Donald Trump i l’expresident Bill Clinton.

Temes:

Estats Units