El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Vivenda

L’Hospitalet de Llobregat té la demanda de lloguer més gran d’Espanya, segons Idealista

L’Hospitalet de Llobregat té la demanda de lloguer més gran d’Espanya, segons Idealista

Ricard Cugat

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Les perifèries de les grans capitals espanyoles han tornat a posicionar-se com les zones que més demanda tenen de pisos de vivenda de lloguer a Espanya, i és l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) la que en reuneix una demanda més gran, segons el rànquing del tercer trimestre del 2023 d’Idealista.

L’Hospitalet encapçala el llistat amb un preu mitjà de lloguer de 1.010 euros mensuals; seguida per Móstoles (Madrid), amb un preu de 872 euros al mes, i Torrent (València), amb 1.024 euros al mes, informa aquest dimarts en un comunicat.

Barcelona n’ocupa el 13è lloc (1.621 euros al mes), seguida per Madrid al 14è lloc (1.418 euros mensuals), mentre que València apareix al lloc 17è, amb un preu de 1.183 euros al mes.

Entre les primeres posicions apareixen altres grans poblacions d’àrees metropolitanes per davant de les capitals, com en el cas de la conurbació de Barcelona, on es troben Badalona (1.036 euros al mes), Sabadell (949 euros al mes), Terrassa (849 euros al mes) i Mataró (898 euros al mes).

Les úniques capitals que es troben entre els 10 primers llocs quant a demanda són Vitòria-Gasteiz (950 euros al mes), al cinquè lloc, i Palma de Mallorca (1.612 euros al mes), al vuitè.

Preus més alts

Notícies relacionades

Entre les localitats amb més pressió de la demanda amb preus de lloguer més alts destaca Benahavís (Màlaga), amb un preu mitjà de lloguer de 3.345 euros mensuals; Calvià (Mallorca), amb 3.134 euros al mes, i Marbella (Màlaga), amb 2.915 euros al mes.

Pel costat contrari, les rendes més assequibles del llistat es troben en capitals de l’interior d’Espanya, com Ciudad Real (489 euros mensuals), Zamora (498 euros al mes) i Palència (521 euros mensuals).