El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

VIOLÈNCIA MASCLISTA

Presó provisional per a un home per la mort de la seva parella a l’Hospitalet de Llobregat

La dona es va precipitar per una finestra el 20 de juny i ha mort aquest dimecres

Detingut un home després d’intentar matar la seva parella amb diverses ganivetades a l’Hospitalet

Presó provisional per a un home per la mort de la seva parella a l’Hospitalet de Llobregat
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El jutjat de violència sobre la dona de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) va acordar dimecres presó provisional comunicada i sense fiança per a un home per la mort de la seva parella a l’Hospitalet.

La dona es va precipitar per una finestra el 20 de juny, segons han explicat fonts policials a l’ACN, i va morir aquest dimecres a causa de les lesions que li va produir la caiguda.

Entretots

¿Ets veí de L'Hospitalet? Parla'ns de la teva ciutat

Publica a Entre Tots la teva experiència en primera persona vinculada a la gran ciutat catalana

El magistrat ha decidit suspendre la pàtria potestat del fill que tenien en comú i prohibeix a l’home comunicar-se amb ell. Així, ha atorgat la guarda i custòdia a un familiar. La causa està oberta per homicidi consumat i no existien antecedents judicials entre la parella.

Investigació dels Mossos

Després que la dona es precipités, els Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat van iniciar gestions per aclarir els fets, parlar amb testimonis, l’entorn de la dona i localitzar la seva parella. «Davant la impossibilitat de trobar-lo, es va emetre una ordre de detenció», assenyalen des dels Mossos.

«Ahir es va presentar voluntàriament en dependències judicials, on va declarar per aquests fets, i el Jutjat de Violència sobre la Dona de l’Hospitalet de Llobregat va decretar-ne l’ingrés a la presó», explica en un comunicat la policia catalana.

Agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Sud s’han fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies del fet.

24 hores de dol

Notícies relacionades

L’Ajuntament de l’Hospitalet ha decretat 24 hores de dol i les banderes del consistori onejaran a mig pal en senyal de condol.

Per la seva banda, l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, acompanyada de diferents membres de la corporació, assistirà al minut de silenci i a la concentració que l’ajuntament ha convocat aquest dijous 29 de juny, a les 17 h, per condemnar l’assassinat per violència masclista d’una dona de l’Hospitalet.