El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Agressió

En estat crític un home després d’una disputa per evitar que li ocupessin un local a l’Hospitalet

  • La víctima és un agent de la policia local de Piera que va acudir al lloc, fora de servei, a l’assabentar-se de l’intent d’ocupació

  • Els Mossos d’Esquadra van detenir els presumptes agressors el mateix dilluns, que han quedat en llibertat amb càrrecs

En estat crític un home després d’una disputa per evitar que li ocupessin un local a l’Hospitalet

Mossos d'Esquadra

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un agent de la policia local de Piera, que en aquell moment es trobava fora de servei, va acabar en estat crític després de l’agressió per part de dos homes a l’Hospitalet de Llobregat.

Tal com va avançar el digital ‘El Caso’ i expliquen els Mossos a aquest diari, els dos presumptes agressors van intentar ocupar un bar en desús, propietat de l’agent de Piera, que s’ubica al carrer Cotonet de la segona ciutat de Catalunya dilluns passat, 20 de febrer. L’agent, de paisà, va acudir al bar alertat per l’intent d’ocupació i es va iniciar la baralla entre els tres homes.

Notícies relacionades

El propietari del local va resultar ferit crític i va haver de ser traslladat a l’hospital pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). Segons ‘El Caso’, els Mossos van arribar a practicar un torniquet a la víctima per frenar l’hemorràgia d’una lesió que li ha causat «una pèrdua de mobilitat».

Així, els Mossos d’Esquadra van detenir els presumptes agressors el mateix dilluns, que han quedat en llibertat amb càrrecs.