El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Menjar ràpid

Un ex MasterChef expandeix el seu negoci i obre una segona hamburgueseria a l’Hospitalet

  • «Preveiem que el ‘delivery’ representi un 70% de la nostra facturació», diu Alberto Gras

Un ex MasterChef expandeix el seu negoci i obre una segona hamburgueseria a l’Hospitalet

Cedida por Deleito

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Deleito, el projecte empresarial d’Alberto Gras, concursant de la vuitena edició de MasterChef, preveu acabar l’any amb quatre restaurants, trenta treballadors i una facturació superior al milió d’euros. Després d’obrir un primer local l’octubre del 2022 al carrer de Sagués de Barcelona, el mes de març vinent la marca d’hamburgueses ha anunciat que estrenarà una localització a l’Hospitalet de Llobregat, tot i que en aquest cas estarà centrada en el menjar a domicili.

Al seu local de Barcelona, que compta amb200 metres quadrats, des de Deleito diuen que ofereix, d’una banda, zona de restaurant amb «una experiència totalment digitalitzada i sense cues en la qual tot el procés de comanda i pagament es gestiona a través del telèfon mòbil, gràcies a la plataforma Square».

Entretots

¿Ets veí de L'Hospitalet? Parla'ns de la teva ciutat

Publica a Entre Tots la teva experiència en primera persona vinculada a la gran ciutat catalana

A més, Deleito defensa que «s’avança a la normativa que obliga els restaurants a tenir una zona dedicada als ‘riders’ [els repartidors a domicili]». Així doncs, al mateix local, segueixen des de Deleito, hi ha un espai interior on els repartidors poden «aparcar els seus vehicles, descansar i esperar les comandes».

Notícies relacionades

En aquest sentit, el nou local de l’Hospitalet de Llobregat estarà totalment enfocat al ‘delivery’. «Preveiem que el ‘delivery’ representi un 70% de la nostra facturació i sabem que per a això els ‘riders’ són fonamentals. Hem après de les fallades del sector i oferirem a aquest col·lectiu les millors condicions de treball possibles perquè a Deleito se sentin com a casa», assevera el mateix Gras.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet