El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Jornada festiva

La Sala Salamandra de l’Hospitalet acull una gala per recaptar fons contra la LGTBI-fòbia

  • L’acte ha sigut organitzat per l’Observatori Contra l’Homofòbia i començarà a partir de les 18 h

  • Durant la vetllada, les artistes Marta Sango i Estrella Xtravaganza faran la presentació oficial del seu nou disc ‘Gorda y Divina’

La Sala Salamandra de l’Hospitalet acull una gala per recaptar fons contra la LGTBI-fòbia

Jordi Otix

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Observatori Contra l’Homofòbia (OC-H) organitza aquest cap de setmana una gala solidària per recaptar fons contra la LGTBI-fòbia.

L’esdeveniment tindrà lloc a la Sala Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) aquest dissabte, 17 de desembre, a partir de les 18.00 h. Durant la vetllada, les artistes Marta Sango i Estrella Xtravaganza faran la presentació oficial del seu nou disc ‘Gorda y Divina’.

Entretots

¿Ets veí de L'Hospitalet? Parla'ns de la teva ciutat

Publica a Entre Tots la teva experiència en primera persona vinculada a la gran ciutat catalana

A més de la presentació del disc, també hi haurà set actuacions més: Lily Poliester, Turista Sueca, Brünne Romeo, FuturaChicaPop, Tanina Sativa, Alma Afrodita i Mystica.

Tal com assenyala la Sala Salamandra a la seva web, el preu de l’entrada anticipada és de 13 euros, mentre que a taquilla serà de 16 euros.

Els delictes per LGTBI-fòbia a l’Hospitalet

La LGTBI-fòbia, juntament amb l’orientació política, va protagonitzar les denúncies de delictes d’odi que van consignar els Mossos d’Esquadra el 2021 a l’Hospitalet, segona ciutat catalana, per darrere de Barcelona, amb mes víctimes a partir dels atestats policials, tal com mostren les dades extretes del Portal de Transparència de la Generalitat.

Entretots

¿Ets veí de L'Hospitalet? Parla'ns de la teva ciutat

Publica a Entre Tots la teva experiència en primera persona vinculada a la gran ciutat catalana

Les dades registrades per l’Observatori el 2021 s’assemblen als registres de denúncies que tenen els Mossos, ja que a l’Hospitalet van detectar 5 incidències. Així, entre les incidències recollides per l’Observatori a l’Hospitalet el 2021 es troben situacions d’assetjament, agressions verbals o amenaces de mort.

Notícies relacionades

En concret, aquestes van ser les incidències detectades per part de l’Observatori: burles a un treballador gai de TMB a l’espai de treball; una agressió verbal i amenaces a un jove gai en un bar; amenaces de mort escrites a un home gai a la via pública; assetjament d’un home gai en l’àmbit laboral; i una agressió verbal i escopinada a una dona lesbiana a la via pública.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet