El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Música en català

Festival Fanàtik de l’Hospitalet: concerts i preu de les entrades

  • L’esdeveniment comptarà amb una primera jornada de concerts indie pop/rock i una segona jornada dedicada a músiques urbanes

Festival Fanàtik de l’Hospitalet: concerts i preu de les entrades

Ferran Sendra

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Sala Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) acollirà la primera edició del Festival Fanàtik. Així, la primera edició del certamen se celebrarà els dies 2 i 3 de setembre del 2022 i comptarà amb una primera jornada de concerts indie pop/rock i una segona jornada dedicada a músiques urbanes.

«Fanàtik és un nou festival de música en llengua catalana que presenta, en dues jornades, una mostra artística actual i diversa del teixit musical a Catalunya», expliquen des de la mateixa Sala Salamandra.

Entretots

¿Ets veí de L'Hospitalet? Parla'ns de la teva ciutat

Publica a Entre Tots la teva experiència en primera persona vinculada a la gran ciutat catalana

L’esdeveniment aposta per artistes emergents junt amb grups de renom per completar un cartell «atractiu i innovador, assegurant la participació i visibilització de propostes femenines», segueixen. Per la seva banda, els preus seran populars per «facilitar l’assistència del públic més jove».

Els concerts

El primer dia del Fanàtik, el 2 de setembre, el festival comptarà amb les actuacions de Mishima, Guine, Anna Andreu i Júlia Blum.

El cartell del dia destinat a la música urbana, el 3 de setembre, el completaran la Flashy Ice Cream, Pawn Gang, Lauren Nine, Julieta, Jazzwoman, 7th Basement i Carla Frigo.

Les entrades

L’organització de l’esdeveniment ja ha posat a la venda les entrades per als dos dies. En el cas dels interessats a acudir a només una de les jornades, el preu final –comptant despeses de gestió– és de 21,95 euros per dia.

Notícies relacionades

Per als que hi vulguin assistir als dos dies que dura el festival, l’organització ha posat a disposició dels interessats un pack pel qual l’entrada surt a 41,80 euros –comptant també despeses de gestió–, i que permet accedir a la Salamandra tant el 2 com el 3 de setembre.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet