El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Col·lectius vulnerables

L’Hospital de Bellvitge dona els seus excedents alimentaris a entitats socials de l’Hospitalet

  • El centre ha firmat un conveni amb el projecte Pont Alimentari, que porta aquests excedents a les entitats Fundació La Vinya i Fundació Àurea

L’Hospital de Bellvitge dona els seus excedents alimentaris a entitats socials de l’Hospitalet

Hospital de Bellvitge

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Entretots

¿Ets veí de L'Hospitalet? Parla'ns de la teva ciutat

Publica a Entre Tots la teva experiència en primera persona vinculada a la gran ciutat catalana

L’Hospital de Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) ha impulsat un projecte per donar els excedents alimentaris a entitats socials locals i assegurar així la «seguretat alimentària», va informar en un comunicat aquest dimecres 3 d’agost.

El centre ha firmat un conveni amb el projecte Pont Alimentari, que porta aquests excedents a les entitats Fundació La Vinya i Fundació Àurea, que atenen persones en situació de vulnerabilitat del municipi.

En concret, la Fundació La Vinya «acull, atén i acompanya» menors i adults en situació de risc social dels barris de Bellvitge i Gornal de l’Hospitalet de Llobregat. La Fundació Àurea s’ha instal·lat recentment al municipi i té com a objectiu «cobrir les necessitats bàsiques i d’atenció mèdica» de famílies desfavorides i de persones grans.

Notícies relacionades

Així, el centre hospitalari dona plats envasats sense obrir i menús que no arriben a servir-se en el marc d’un projecte coordinat pel departament d’Hostaleria i l’UTE Clece-Arcasa, adjudicataris del servei d’alimentació de l’hospital.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet