El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Llibertat amb càrrecs

VÍDEO | Desmantellat un punt de venda de droga a l’Hospitalet amb cocaïna per valor de 27.000 euros

  • La investigació es va iniciar a l’abril, quan els agents van conèixer l’afluència de consumidors a un edifici del barri de Pubilla Cases

VÍDEO | Desmantellat un punt de venda de droga a l’Hospitalet amb cocaïna per valor de 27.000 euros
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat un punt de venda de drogues en un pis del barri de Pubilla Cases de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Segons ha fet públic la policia catalana, el 22 de juny van detenir, juntament amb la Guàrdia Urbana de la localitat, un home de 31 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i van desarticular un punt de venda d’estupefaents que havia instal·lat al seu domicili.

La investigació es va iniciar durant el mes d’abril passat, quan els agents van tenir coneixement d’afluència de persones que consumeixen substàncies estupefaents a un edifici de Pubilla Cases. D’aquesta manera, expliquen des de Mossos, els agents es van desplegar al barri «de forma discreta» per «intentar determinar si a l’interior de l’edifici es portava a terme alguna activitat il·lícita».

Durant la investigació, els agents van poder comprovar com els consumidors de drogues accedien a una vivenda de l’immoble on presumptament adquirien dosis de cocaïna. Així, les gestions d’investigació van permetre saber que la droga l’estaria subministrant un home que residia en un dels domicilis de l’edifici que ja havia sigut detingut anys enrere per la mateixa activitat delictiva.

Mig quilo de coca

Obtinguts els indicis necessaris, la tercera setmana de juny els agents van portar a terme una entrada i registre al seu domicili, on van localitzar mig quilogram de cocaïna i més de set-cents grams de cabdells de marihuana. Els agents van intervenir també més d’un quilo i mig de substàncies i fàrmacs utilitzats per adulterar la droga, així com altres estris per pesar i confeccionar les dosis.

Els agents calculen que la cocaïna intervinguda hauria pogut tenir un preu de més de 27.000 euros al mercat negre. Així mateix, amb els fàrmacs localitzats podrien haver-se adulterat més de 8.000 noves dosis.

Notícies relacionades

Finalment, el 22 de juny els agents van aconseguir detenir l’home investigat, que va passar a disposició judicial i el jutge d’instrucció va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet