El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Esport de proximitat

«De Collblanc a Santa Eulàlia»: el nou himne del CE l’Hospitalet continua mirant cap als barris

«De Collblanc a Santa Eulàlia»: el nou himne del CE l’Hospitalet continua mirant cap als barris

C.E. L'Hospitalet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els socis del Club Esportiu l’Hospitalet (CE l’Hospitalet) tenen des d’aquest 2022 nou himne, si bé la lletra es manté i continua posant en relleu l’essència dels barris del segon municipi més habitat de Catalunya.

En la votació de la nova versió de l’himne, adaptada pel grup The B-Sides BCN, hi van participar 64 socis en una assemblea extraordinària, en què van escollir, a més, un nou escut de l’entitat. La necessitat de suprimir les anelles olímpiques van fer imprescindible el canvi de l’emblema de l’entitat, que el 2000 ja va tenir una modificació i estilització.

Aquest nou escut entrarà en vigor a partir de l’1 de juliol, just en el 65è aniversari de l’entitat, que es compleix el 7 de juliol d’aquest 2022.

The B-Sides BCN és una ‘cover band’ de rock & pop i està formada per Alicia Sastre (veu), Toni Gimeno (veu i sota), Enrico Ortega (teclat), Jandro Vila (guitarra), Manu Sitges (bateria), Ignasi Doy (guitarra) i Raúl Vallejo (trompeta).

Notícies relacionades

L’himne que ha acompanyat el club durant 59 anys es va estrenar el 1963, creat pel mestre Jaume Ventura Tort, lletra de Francesc Marcé i interpretat per Jaume Buscarons.

Lletra de l’himne del CE l’Hospitalet

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments