El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Llibertat amb càrrecs

Desmantellat un punt de venda i consum d’heroïna a l’Hospitalet de Llobregat

  • Els detinguts ocultaven la droga en una botiga de queviures i subministraven les dosis des d’un pis del barri Collblanc-La Torrassa

Desmantellat un punt de venda i consum d’heroïna a l’Hospitalet de Llobregat
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), conjuntament amb la Guàrdia Urbana de la mateixa ciutat, han detingut dos homes i una dona, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, concretament per tràfic de substàncies estupefaents. La investigació es va iniciar a finals de l’any passat, quan els agents van tenir coneixement d’una afluència constant de persones drogodependents a un domicili del barri Collblanc-La Torrassa.

En una primera fase de la investigació, els agents van constatar que diferents persones accedien a l’edifici a fi d’adquirir les dosis d’heroïna i la consumien fumant-se-la o per via intravenosa. En el transcurs dels dispositius de vigilància del pis investigat, els agents van determinar que un home, amb antecedents policials pel mateix tipus de delicte, era qui gestionava la venda de la droga a l’interior d’un dels pisos de l’edifici i que es permetia el consum dels estupefaents al seu interior.

La investigació es va allargar durant setmanes fins que els investigadors van esbrinar d’on sortia la droga que se subministrava en aquest domicili. El sospitós feia desplaçaments a una botiga de queviures del barri, regentada per l’altre home i la dona finalment també detinguts, d’on presumptament obtenia la droga que posteriorment venia al domicili.

Enxampats ‘in fraganti’

Dissabte passat, 5 de febrer, es va portar a terme la fase d’explotació de la investigació, que va permetre sorprendre ‘in fraganti ‘el primer sospitós, just quan recollia a l’interior del supermercat més de 60 dosis d’heroïna ja preparades, motiu pel qual el van detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, juntament amb l’home i la dona que regentaven el supermercat.

Com a resultat dels registres realitzats els agents van comissar 150 grams d’heroïna, 50 grams de cocaïna, capses de medicaments utilitzats per adulterar la droga i confeccionar les dosis, 4.500 euros en efectiu, així com documentació, bàscules electròniques i altres indicis relacionats amb el delicte investigat. La majoria de la droga i de més puresa la van localitzar en una estança a la rebotiga del supermercat.

Notícies relacionades

En el transcurs de l’operació policial, els agents van detenir dos homes més, un client del supermercat i un comprador que es dirigia al pis investigat, ja que tenien ordres judicials de detenció pendents. Els tres detinguts van passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO