El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Consolidació del circuit

Manel, Rigoberta Bandini, Depedro i Joana Serrat participaran en el XVII Let’s Festival de l’Hospitalet

  • Aquest any, el certamen arribarà per primera vegada a les cinc sales de música en viu més importants del municipi

Manel, Rigoberta Bandini, Depedro i Joana Serrat participaran en el XVII Let’s Festival de l’Hospitalet

ACN / Gerard Vilà

1
Es llegeix en minuts
EFE

Manel, Joana Serrat, Depedro, Rigoberta Bandini, La La Love You o Joan Miquel Oliver seran alguns dels artistes que participaran en la 17a edició del Let’s Festival, que omplirà les cinc sales de concerts de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), segons va informar aquest dijous l’organització. Entre el 3 de març i l’1 d’abril les cinc sales de música en viu de l’Hospitalet oferiran les actuacions de 43 bandes –en falta una per anunciar–, agrupades en 23 concerts.

El festival, que després de 16 edicions s’ha convertit en una referència de la música independent a Catalunya, comptarà també amb El Columpio Asesino, Daniel Sabater, Jaqueta de Chaqueta de Chándal, Da Souza, Marialluïsa o La Bien Querida, entre els caps de cartell.

En l’edició del 2020, el certamen va fer salt qualitatiu en el seu format, vinculant-se encara més amb la ciutat i creixent tant en propostes musicals com en escenaris. Mantenint aquesta voluntat d’expansió, en aquesta 17a edició el festival arribarà per primera vegada a les cinc sales de música en viu més importants de l’Hospitalet.

Consolidar el circuit

Aquesta nova aposta del festival té la voluntat de consolidar el circuit de música en directe, donant el seu recolzament a les sales de la ciutat, espais que tenen una dilatada trajectòria i que són una de les fortaleses culturals de l’Hospitalet des de l’àmbit privat.

Això permetrà oferir un festival amb una programació més diversa quant al format, ja que combinarà espais íntims i de petit format com L’Oncle Jack i The Void, sales de format mitjà com Espai Zowie i El Pumarejo, i un espai de gran format com és la Sala Salamandra. El concert inaugural, el 3 de març, tindrà lloc a la Salamandra i comptarà amb Depedro i Pablo Gómez Molina.

Notícies relacionades

El festival acabarà l’1 d’abril amb el concert de Rigoberta Bandini i Titxt a la Salamandra i amb una festa de conclusió a l’Espai Zowie amb Trezor, Los Invaders i David Kano Dj (Cycle).

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO