El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

El passat més llunyà

L’exposició ‘FòssiL’Hs’ proposa un viatge a l’Hospitalet de Llobregat de fa milions d’anys

  • A través de gràfics, dibuixos i realitat virtual, el visitant entendrà la transformació geogràfica de l’entorn fins als nostres dies

  • Es podrà veure a la sala l’Harmonia fins al 30 de març del 2022

L’exposició ‘FòssiL’Hs’ proposa un viatge a l’Hospitalet de Llobregat de fa milions d’anys

Ayuntamiento de L'Hospitalet

1
Es llegeix en minuts
ACN

La mostra ‘FòssiL’Hs’, que es podrà visitar a la sala d’exposicions l’Harmonia de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) del 7 d’octubre al 30 de març de l’any vinent, proposa un viatge al passat més llunyà per entendre com eren els terrenys que ocupa l’Hospitalet fa milions d’anys, quan estaven submergits al mar.

A través de gràfics, dibuixos i realitat virtual, el visitant entendrà la transformació geogràfica de l’entorn fins als nostres dies. A més, gràcies a més d’un centenar de fòssils trobats a la zona amb restes dels primers mamífers, sabrà quan van aparèixer els primers animals i com era la flora.

Pel seu caràcter divulgatiu, l’exposició s’ha inclòs en la guia Intro per als centres educatius de primària i secundària de la ciutat.

Notícies relacionades

Els comissaris Èric Baulenas, investigador en paleontologia i músic, i Jordi de la Pinta, enginyer de projectes i diplomat en arqueologia, han preparat una exposició que combina el rigor científic amb un llenguatge comprensible.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO