El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Operació de la Guàrdia Civil

Confisquen a l’Hospitalet 700 quilos de plantes de marihuana a punt per vendre

L’edifici registrat comptava amb una infraestructura preparada per al cultiu de més de 10.000 plantes en els seus diferents estats de creixement

Confisquen a l’Hospitalet 700 quilos de plantes de marihuana a punt per vendre
1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Civil de Terol ha intervingut en un edifici de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) més de 2.680 plantes de marihuana i 700 quilograms de plantes preparades per a la seva distribució, en el marc de la segona fase de l’operació Kenevir. Els agents, a més, han investigat cinc persones com a presumptes autores de diversos delictes contra la salut pública, pertinença a grup criminal i defraudació de fluid elèctric, segons informa la Comandància de Terol en una nota de premsa.

L’edifici registrat, propietat d’una empresa que pretenia ocultar l’activitat il·lícita, comptava amb una infraestructura preparada per al cultiu de més de 10.000 plantes en els seus diferents estats de creixement i contenia tot el necessari per a la producció, assecatge i processat de marihuana i els seus derivats.

L’operació ha sigut portada a terme per l’Equip contra la Delinqüència Organitzada i Antidroga (EDOA) de la Comandància de la Guàrdia Civil a Terol, que han comptat amb el recolzament de l’UOPJ de Tarragona i la Unitat Fiscal de la Comandància de Barcelona.

Segona part de l’operació

Aquesta segona fase de l’operació s’uneix a la desenvolupada a la localitat de Villel (Terol), durant el mes d’abril, en què tres persones van ser detingudes i més d’una dotzena van ser investigades.

Notícies relacionades

A més, els agents van decomissar prop de 50.000 plantes de marihuana i gairebé dues tones i mitja de cabdells. Tant els detinguts com les diligències instruïdes, van ser posades a disposició del Jutjat d’Instrucció número 3 de Terol.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO