El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Suspeses el 2020

L’Hospitalet recupera les Festes de Primavera adaptant-les a la pandèmia

  • La majoria d’activitats es portaran a terme en vuit espais diferents a l’aire lliure, a excepció dels concerts

  • L’encarregada de donar la benvinguda a les Festes de Primavera serà la humorista hospitalenca Susi Caramelo

L’Hospitalet recupera les Festes de Primavera adaptant-les a la pandèmia
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) recuperarà les seves Festes de Primavera aquest 2021 després que l’any passat s’haguessin de suspendre per la pandèmia de la Covid-19. Així, del 22 al 25 d’abril, l’Ajuntament ha preparat un programa «amb la intenció d’assegurar l’agenda cultural», però amb activitats de petit format adaptades als protocols sanitaris.

El regidor de cultura de l’Hospitalet, David Quirós, va explicar aquest dimecres 14 d’abril que la majoria d’activitats es portaran a terme en vuit espais diferents a l’aire lliure, a excepció dels concerts. A causa de la pandèmia i les restriccions sanitàries, «en aquesta edició no es faran esdeveniments multitudinaris que impliquin recorreguts pel carrer», remarquen des del consistori.

Per mantenir les mesures de seguretat, les activitats s’han organitzat per espais: els jardins de Can Sumarro i de la Tecla Sala; els parcs de les Planes i la Torrassa; el recinte de la Farga; el Centre Cultural Santa Eulàlia; Can Trinxet, i el pati de l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts (EMMCA). En el cas dels concerts, la Farga i les sales de la ciutat, com la Salamandra, l’Oncle Jack, l’Espai Zowie, The Void i El Pumarejo, acolliran les actuacions de Miguel Poveda, Albert Pla, Miki Núñez, El Pot Petit, Rebeca Jiménez i Wesphere, entre d’altres.

D’altra banda, l’encarregada de donar la benvinguda a les Festes de Primavera serà la humorista hospitalenca Susi Caramelo. Així, des de l’Ajuntament recorden que el pregó es podrà seguir en streaming a través de TV l’Hospitalet, el canal LH Digital i el Facebook de l’Ajuntament, el dia 22 a les 19.45 h.

Sant Jordi

Per a la Diada de Sant Jordi, que aquest any coincideix amb les Festes de Primavera, l’Hospitalet també celebrarà la jornada del llibre i la rosa amb les mesures de seguretat vigents. Els llocs s’instal·laran a la rambla de Just Oliveres, en un espai perimetrat, amb controls d’accés i en un únic sentit de visita.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, l’entrada es farà pel carrer d’Enric Prat de la Riba i la sortida pel carrer de Provença.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO