El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

VÍDEO

Els Mossos detenen un home per robar dues vegades en una farmàcia de l'Hospitalet de Llobregat

L'arrestat, amb cinc antecedents policials per fets similars, va intimidar els treballadors amb un ganivet de cuina

video 3645527 / periodico

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 4 de maig un home, de nacionalitat espanyola i de 32 anys, com a presumpte autor de dos robatoris amb intimidació a la mateixa farmàcia de l’Hospitalet de Llobregat. L’arrestat, amb cinc antecedents policials per delictes similars, va utilitzar un ganivet de cuina per intimidar els treballadors i va aconseguir fugir amb els diners de la caixa.

El primer robatori ser el 14 de febrer, quan la farmàcia estava oberta. Arran dels fets es va posar en marxa una investigació que va permetre identificar el lladre quan va robar per segona vegada el mateix establiment, el 4 de març. L’investigat ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del Jutjat de guàrdia de l’Hospitalet de Llobregat.

Els investigadors van poder identificar el presumpte lladre perquè la descripció que van donar els treballadors era coincident en els dos robatoris. A més, les imatges de la farmàcia van confirmar les seves sospites.

Amb un client a dins

Notícies relacionades

En el segon robatori l’home va actuar a la mateixa franja horària que en el primer i en aquella ocasió hi havia un client al seu interior. L’individu va intimidar els treballadors de l’establiment amb un ganivet de cuina per aconseguir els diners i va fugir.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA