El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

DETINGUT A TARRAGONA

Detingut un lladre que robava mòbils guardats en cotxets de nadó

El presumpte autor, un veí de l'Hospitalet de 52 anys, està acusat de cometre tres furts a Tarragona

video 3421945 / periodico

1
Es llegeix en minuts
EFE/ACN

Agents delsMossos d’Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana van detenir el 9 de novembre passat aTarragona un presumpte lladre acusat de robar mòbils a dones que els guardaven a la bossa dels cotxets dels fills.

Segons ha informat la policia catalana, el detingut és un home de 52 anys, de nacionalitat xilena i veí de l’Hospitalet de Llobregat, i està acusat de ser el presumpte autor de tres delictes de furt.

Els robatoris es van produir entre el 27 d’agost i el 3 de novembre i en els tres casos el lladre va utilitzar el mateix ‘modus operandi’, va sostreure els dispositius de les bosses de les dones mentre estaven comprant en botigues de la ciutat. 

Els Mossos van iniciar la investigació després de la primera denúncia, interposada per una dona el mes d’agost, que va declarar que estava comprant en un establiment del’avinguda de Catalunya i quan va anar a buscar el telèfon, que guardava al cotxet del seu fill, no el va trobar. 

Els agents van rebre dues denúncies més descrivint els mateixos fets, l’últim en una botiga del carrer del Gasòmetre, quan el lladre, simulant que parlava per telèfon al costat de la dona, li va agafar el mòbil de la bossa en una distracció.

Antecedents per robatori

Comparant les imatges de les càmeres de seguretat els agents van constatar que es tractava de la mateixa persona, tot i que no el tenien identificat. Divendres passat, tres membres del Grup de Delinqüència Urbana van identificar un sospitós que encaixava amb la descripció mentre patrullaven la ciutat.

Notícies relacionades

Després d’identificar-lo, van comprovar que portava una bossa bandolera i una altra bossa de paper, les mateixes que utilitzava per amagar els dispositius robats. El detingut, amb dos antecedents per furts a Barcelona i Vilafranca del Penedès, va quedar en llibertat amb càrrecs per ordre del jutge de guàrdia de Tarragona.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA