El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

CONCERTS ESTIUENCS

L'artista de L'Hospitalet Antonio Orozco actua aquest divendres al Festival ARTS d'Estiu Costa Barcelona

L'artista hospitalenc presentarà el seu disc 'Destino'

jjubierre33161058 160313172401

jjubierre33161058 160313172401 / Jose Irun tel 616380909 www jo

1
Es llegeix en minuts
S. R. / L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

Aquest divendres 19 d'agostPineda de Mar acollirà el concert d'Antonio Orozco, emmarcat dins del Festival ARTS d'Estiu Costa Barcelona.

L'artista de L’Hospitalet presentarà el seu nou treball, 'Destino', un àlbum fruit dels més dels seus quinze anys de carrera i en el que recull "una mica de tots aquells moments que han quedat al fons de la motxilla ", explica Orozco.

El recinte del concert, L'Espai Sant Jordiobrirà les portes a les 8 de la tarda i el concert començarà a les10 de la nit, quan Antonio Orozco començarà a interpretar himnes com 'Avui serà' i clàssics més recents com 'El meu heroi'.

UN FESTIVAL MÉS CÒMODE

La nova edició del Festival ARTS d'Estiu Costa Barcelona compta amb millores tècniques per assegurar una major comoditat a l'espectador; major amplitud de l'escenari i una reestructuració de l'espai per assegurar una major visibilitat, entre d'altres millores.

L'Espai Sant Jordi, al centre de Pineda de Mar, acull totes les actuacions del festival i aquest any amplia l'aforament fins a 1.300 persones.

Notícies relacionades

El Festival ARTS d'Estiu Costa Barcelona posarà el seu punt final el 26 de agost amb l'actuació del monologuista Luis Piedrahita.

Més notícies de L'Hospitalet a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA